Alcon


For at sikre et højt fagligt niveau blandt optikere og en strømlinet måde, at videreuddanne dem på, udviklede vi en e-learning platform.

Vores udfordring

Alcon er en virksomhed som producere kirurgiske, farmaceutiske og synspleje produkter. De betjener øjenspecialister og deres patienter i over 180 lande fordelt over hele verden. Der er hele tiden behov for, at opkvalificere faglige kompetencer indenfor produktsortimentet, de nyeste teknikker på tværs af landegrænser. Det kan derfor ofte være en udfordring, og ikke altid en mulighed, for personale, forhandlere og samarbejdspartnere, at deltage i kursusforløber. Det er omkostningstungt og kræver planlæggning i god tid, hvilket ofte kan være en barriere.

Alcon e-learning - Wacky Studio

Et inspirerende og enkelt e-learnings miljø til opkvalificering af kompetencer

Vores tilgang

Vores mål var, at udvikle en løsning som kunne strømline og simplificere processen, således opkvalificering af kompetencer blev langt mere tilgængeligt og fleksibelt. Vi havde fra starten fokus på, at undervisningen skulle være tilgængelig, når og hvor det passede kursisterne.

Vi ønskede ligeledes, at udvikle et inspirerende og enkelt e-learning miljø, med en kombination af video, multiple choice tests og gamification.

Alcon e-learning - Wacky Studio
Alcon e-learning - Wacky Studio
Alcon e-learning - Wacky Studio

Vores løsning

Vi udviklede en strømlinet og brugervenlig e-learning platform, optimeret til mobile og desktop enheder. Løsningen omfatter et personligt dashboard til kursisterne, hvor alle data fra igangværende og gennemførte kurser er grafisk enkelt præsenteret. Kursisten kan stoppe og start de tilmeldte kurser, efter behov og hele tiden let følge resultater og egen progression.

Alcon som er ansvarlig for materialet til kurserne, har ligeledes eget dashboard målrettet sammensætningen af kurser, håndtering af brugere, brugergrupper og statistikker fordelt på flere forskellige niveauer.

Platformen er udviklet med modularitet for øje, sålede det er nemt at udvide med flere features efterhånden som behovene opstår i fremtiden.

Alcon e-learning - Wacky Studio

Vores konklusion

Vi er fuldt ud overbevist om, at denne e-learning platform er vejen frem for Alcon. Det er lykkes, at få gjort opkvalificeringen tilgængelig, og nu er barriere som omkostninger, rejestid og logistik, ikke længere et problem. Kursisten deltager når det passer ind i hverdagen, uanset hvor de befinder sig.

Fremtiden er digitale læringsmiljøer, hvor tilgængelighed er et absolut must og opkvalificeringen en del af hverdagen.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Design Strategy
  • User interface design
  • User experience Design
  • Laravel baseret backend
  • VueJS single page applikation