McDonald's

McDonald’s proof of concept handlede om optimering af jobtræningsprocedurer, og at øge nye medarbejders ydeevne. Læs hvordan vi kombinerede den nyeste virtual reality (VR) teknologi og e-learning for, at skabe den ultimative jobtrænings oplevelse.

Vores udfordring

I den perfekte verden ville folk kunne læse et sæt instruktioner og omdanne disse til praksis. Virkeligheden er imidlertid ikke helt så enkel. Så vi tænkte - hvordan kan vi forbedre dette?

Oplæring af nyt personale vil altid koste penge, og det tager ofte et stykke tid, før nye medarbejdere har tjent investeringen hjem igen. Yderemere, vil nye medarbejdere ofte ikke præstere deres bedste under stressede forhold i et "live" scenarie, da det kræver grundig træning. Der vil i sammen scenarie også opstå risikoen for person- og udstyrsskade, som på mange niveauer kan være kostelige.

Innopixel 3D model

Kombinationen af virtual reality (VR) teknologi og e-learning, skaber til sammen den ultimative simulering af en job træningssituation.

Vores tilgang

Vores mål var at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring, for at revolutionere hvordan virksomheder træner deres medarbejdere. Vi arbejdede sammen med restaurantchefer og andre medarbejdere for at lære om McDonalds arbejdsgange.

Virksomheder som McDonald er specialiseret i en verdensomspændende standardiseret oplevelse, og de anvender et strengt kodeks i træning og procedurer. Vi ønskede derfor, at indarbejde de mekaniserede produktionsprocedurer i et inspirerende e-learnings miljø udviklet i en realistik virtual reality (VR) situation.

Innopixel 3D model
Innopixel 3D model
Innopixel 3D model

Vores løsning

Vi udviklede et brugerdefineret 3D træningsmiljø til HTC Vive® VR-headset. Træningsmiljøet blev modelleret efter de egentlige standard køkkenheder, der blev brugt af McDonald's.

Det var vigtigt for os, at vise konceptets fleksibilitet - at virksomhederne kan have fuldt tilpassede digitale miljøer, der kan tilpasses til deres produktionsflow. Nøglen er et 1:1 forhold mellem teori, digital repræsentation og det faktiske fysiske arbejdsmiljø.

I et digitalt VR-miljø er fejlene omkostningsfrit, og fatale fejl er sikre, derfor kan det betale sig.

Vores konklusion

Vi er fuldt overbeviste om, at dette proof of concept er et glimt af fremtiden for jobtræning i større organisationer. Systemet vil reducere oplæringsomkostningerne, forbedre medarbejdernes kompetencer og skabe tillid til nye medarbejdere, der kan begynde at skabe værdi fra dag 1.

Personer vil være langt mere selvsikker i deres viden og evner, når de går ind i den faktiske produktionsanlæg, og de vil være i stand til at klare stress og uforudsete situationer på en meget bedre måde.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Unity® development
  • 3D modeling
  • 3D animation
  • Sound design