Multimontøren

Branding, markedsføring og udvikling af nyt website til virksomheden, med de store og tunge opgaver.

Besøg website

Vores udfordring

Multimontøren har mange års erfaring og speciale indenfor maskinflytninger, fabriksflytninger og servicearbejde. Virksomheden har, gennem årene, opbygget et solidt grundlag, for at være serviceminded og sætte kvalitetsarbejde i højsædet.

Udfordringen var ikke alene, at skabe en visuel designlinje, med et udtryk, som understøttede professionelismen og det store know-how, men også at sikre, virksomheden differentierede sig fra konkurrenterne.

I stedet for, at fokuserer på teknologi, eller størrelse, valgte vi at arbejde med bløde værdier og relationer. Storytellingen centrerede sig omkring det menneskelige aspekt, og fokus på blev holdt på gode relationer og respekt for håndværket.

Multimontøren branding - Wacky Studio

Det enkle look, den rene farvepalette og en moderne, men beskeden, typografi.

Vores tilgang

Vores mål var, at udvikle et brand som understøttede de gode relationer og den store know-how, som igennem årene var blevet opbygget.

Vi startede brand udforskningen med udviklingen af et moderne og enkelt logo design, som skulle være centrum i designlinjen og det visuelle udtryk. Det enkle look, den rene farvepalette og en moderne, men beskeden, typografi, gav en visuelle appel, som passede godt.

Multimontøren branding - Wacky Studio
Multimontøren branding - Wacky Studio
Multimontøren branding - Wacky Studio

Vores løsning

Vi udviklede et gennemgribende og moderne brand, som understøttede professionelismen og det store know-how, som er Multimontøren. Designlinjen blev ren, enkelt og skåret helt ind til benet, med et klart budskab.

Vi arbejdede ud fra idéen om, at skabe klare kommunikative budskaber, som supplement til det visuelle udtryk, hvor alting blev opsummeret i enkle sætninger.

"Den sikre maskinflytning", "Vi er specialister i maskinflytning", "Så behøver I kun én levenrandør", "Vi løfter opgaven i fællesskab".

Multimontøren branding - Wacky Studio

Vores konklusion

Vi har skabt et moderne og langtidsholbart brand, som understøtter kerneværdierne hos Multimontøren. Fokus blev holdt på relationer og historien om, det gode håndværk, suppleret med enkle og rene kommunikativte sætninger.

Websitet fik en enkelt look, rene grafiske elemeneter og en afdæmpet og troværdig farvepalette, med et behageligt samspil. En klar markedsføringsstrategi, print materiale og SEO arbejde, blev efterfølgende udarbjedet og implementeret.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Branding
  • Design strategi
  • User interface design
  • User experience design
  • Logo design
  • Website udvikling