Næsbyhoved Skov

Branding af den gamle traditionsrige restaurant, smukt beliggenede i hjertet af Odense, med udsigt til vand og bøgeskov.

Besøg website

Vores udfordring

Den gamle restaurant fik ny forpagter i Morten Hansen, og det blev startskuddet på en gennemgribende kursændring. Igennem årene var de stolte gamle traditioner blevet holdt i hævd og der var altid garanti, for den klassiske gastronomi. En lille tidslomme i en travl by, med sin egen skønhed og populært blandt den ældre generation.

Desværre var tiden løbet fra den gamle restaurant. Med en faldende omsætning, en ældre generation, som blev mindre, var der truende behov for fornyelse. Vores udfordring stod lysende klart, der var brug for en ny og forbedret udgave af restauranten.

Næsbyhoved Skov branding - Wacky Studio

Branding med et moderne tvist, dybt forankret i det gamle og traditionsrige.

Vores tilgang

Vores mål var, at kombinere det gamle og traditionsrige, med det nye og moderne. At skabe et brand, i tæt samarbejede med den nye forpagter, og tilføre Restaurant Næsbyhoved Skov et frisk pift, med fuld respekt for husets, mere end 100-årige, historie.

Gennem storytelling skal historien fortælles, relationerne skabes, madoplevelsen nydes og det nye brand være omdrejningspunktet. Logo, billeder og andre brand elementer, tilføjer personlighed, kant og det menneskelige aspekt, som tilsammen fortæller historien.

Næsbyhoved Skov branding - Wacky Studio
Næsbyhoved Skov branding - Wacky Studio
Næsbyhoved Skov branding - Wacky Studio

Vores løsning

Vi startede med en omfattende analyse og kortlægning af brandarkitekturen, hierarkiet og relationerne. Da vi forstod alle elementerne, designede vi en omfattende brand oplevelse, som er ren, tilgængelig og autentisk. Storytelling er centreret omkring stedets historie, værdierne og den moderne gastronomi.

Det nye og moderne brandsystem er udviklet, med henblik på anvendelse, på tværs af flere platforme. Brandet består af et website, en webshop til salg af event billetter og mad ud af huset, logo design, print design og en markedsføringsstrategi.

Næsbyhoved Skov branding - Wacky Studio

Vores konklusion

Vi skabte et brand, som er moderne og frisk, mens det er i tråd med historien og det traditionsrige. I samarbejde med den nye forpagter, har vi skabt visionerne og retningen for det "nye" Restaurant Næsbyhoved Skov. Storytellingen er i øjenhøjde, visuelt tiltrækkende og er ensartet, på tværs af alle platforme.

Website og webshop er designet efter enkle principper, optimeret til fart, tilgængelighed og brugeren i centrum. Efter lancering, er der gennemgået et omfattende SEO arbejde og implementering, af en klar markedsføringsstrategi.

Trods en moderne tilgang, har vi sikret at den gamle DNA lever videre i brandet. Der bydes velkommen til alle generationer, unge som ældre, til en restaurant der vil være en del af den fynske gastronomi, længe ud i fremtiden.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Branding
  • Design strategi
  • User interface design
  • User experience design
  • Logo design
  • Website udvikling
  • Laravel & VueJS baseret webshop