Novozymes

For at eliminere tid og rejseudgifter, når Novozymes-faciliteterne i Kalundborg skal præsenteres for gæster, udviklede vi en guidet VR-tour.

Vores udfordring

Vi samarbejdede med Nicolai Brix fra B-Visuals om at skabe en virtuel reality tour, af Novozymes-anlægget i Kalundborg.

Projektets mål fra trefoldig. Først og fremmest ønskede Novozymes® at fjerne tid og rejseudgifter. For det andet ønskede Novozymes® at kunne vise deres anlæg frem, uden at afsløre klassificerede forretningshemmeligheder og / eller teknologi. Til tredje og sidst ønskede de, at gøre det muligt,for deres salgsteam, rundt om i verden, at præsentere produktionsanlægget til potentielle købere og kunder.

Novozymes 360 video tour - Wacky Studio

At skabe en ny og innovativ måde for besøgende, at opleve produktionsanlægget i Kalundborg.

Vores tilgang

Vi vidste, at vores klient ønskede den bedst mulige virtual reality-løsning. De ønskede, at brugeren af den virtuelle tur, skulle føle, at de var til stede på selve anlæggene.

Derfor besluttede vi, at optagelserne af anlæggene, skulle ske ved hjælp af Nokia OZO 360-graders kamera, som er i stand til at optage 4k stereoskopisk video, til en enestående visuel oplevelse.

Derudover fangede vi også fuld spatial-audio ved hjælp af Ozo'ens otte ydre mikrofoner for, at skabe den mest omfattende virtuel reality tour som muligt.

Novozymes 360 video tour - Wacky Studio
Novozymes 360 video tour - Wacky Studio
Novozymes 360 video tour - Wacky Studio

Vores løsning

Vi besluttede os for at oprette to versioner af den virtuelle tour.

Den primære version blev lavet til det højtydende HTC® Vive®-headset, der kan håndtere video med høj opløsning. Denne version var beregnet til den fulde kompromisløse oplevelse og en digital repræsentation af et fysisk miljø, der er sjovt, engagerende og overbevisende.

Den sekundære version blev optimeret til Apple® iPhone® og iPad®. Årsagen til udviklingen af denne version var et behov for mobilitet og brugervenlighed, så salgsteamet kunne få løsningen med på farten. Vi optimerede den virtuelle tour til disse enheder, hvilket gav en simpel og let tilgængelig virtuel oplevelse, lige til at tage med i lommen, eller tasken.

Novozymes 360 video tour - Wacky Studio

Vores konklusion

Under dette projekt opnåede vi stor indsigt i produktion af cross medie produktion og hvordan man udnytter forskellige dele af medier for, at skabe et sammenhængende og brugbart produkt.

Vi opdagede nye aspekter, processer og overvejelser omhandlende brugervenlighed og fleksibilitet. Virtual reality er et fremtidsmedium, og vi håber på, at lave flere projekter som dette i fremtiden.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Design strategy
  • iOS® development
  • Unity® development
  • Video production
  • Speak / sound