Red Ink

Pigen & Ravnen handler om, at nytænke traditionel markedsføring og omfavne en innovativ tilgang, kombineret med en augmented reality oplevelse.

Vores udfordring

I samarbejde med Red Ink har vi skabt en alternativ vinkel, på traditionel markedsføringsmateriale, til turistbranchen.

Red Ink ønskede en måde, at udvide og forbedre det offline medie på, uden at gå helt digital.

Vi skabte en augmented reality oplevelse, der gør netop det! Ved at kombinere digital teknologi, med old-school print, lavede vi en spændende og engagerende oplevelse, der løfter det en-dimensionelle indhold ud af papiret.

Pigen & Ravnen er specielt rettet mod børn, og er en animeret historie om en rejse, gennem forskellige lokale attraktioner og seværdigheder. Vi ønskede, at opmuntre børn til, at udforske historien og følge i karakterens digitale fodspor, efterhånden som de bevæger sig rundt og interagerer med den virkelige verden, takket være augmented reality.

Innopixel 3D model

Ændre hvordan folk udforsker og interagerer, med lokale turistattraktioner, gennem moderne teknologi.

Vores tilgang

Vi arbejdede tæt sammen med Red Ink-teamet, for at designe og animere universet og karaktererne til Pigen & Ravnen. Historien og præsentationen var specifikt rettet mod, at skabe en interaktion mellem børnene og materialet.

Det visuelle udtryk fik stor opmærksomhed. Vi ønskede, at fange børnenes fantasi og opfordre til interaktion og udforskning.

Det endelige design blev valgt, på grund af det brugervenlige og tegneserieagtige udseende, der gør det muligt for augmented reality universet, at levere en sjov oplevelse, kombineret med læring og informationsdeling.

Innopixel 3D model
Innopixel 3D model
Innopixel 3D model

Vores løsning

Vi udviklede en levende, farverig og engagerende augmented reality oplevelse, rettet mod det yngre publikum.

Det digitale element og historien om Pigen & Raven, komplimenterer det ekstra analog materiale perfekt, og integrationen af augmented reality, kan udvides til flere turistattraktioner, med relativ lethed.

Vores konklusion

Dette er kun små skridt mod noget større. Konceptet med at blande augmented reality, med analog medier, i en markedsførings kontekst, kan udvides og tilpasses til mange forskellige formål.

Den kreative proces med, at udvikle en cross medie oplevelse, viste sig at være et meget givende projekt, for vores egen forståelse af mulighederne inden for dette område. Vi kunne helt sikkert se os selv lave flere projekter af denne type, i fremtiden.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Unity® development
  • 3D modeling
  • 3D animation
  • Sound design