TUNPROTEC

Ny visuel identitet og udvikling af koncept website, til lancering af løsningen TUNPROTEC, for VID Fire-Kill.

Besøg website

Vores udfordring

VID Fire-Kill er verdens førende indenfor innovativ udvikling og producering af vandbaserede brandslukningsprodukter. VID Fire-Kill er specialiseret i faste vandbaserede systemer, som anvender miljøvenlige brandslukningsmetoder.

VID Fire-Kill kontaktede os, omkring design og udvikling af en ny visuel identitet, til lancering af produktet TUNPROTEC, som er specielt fremstillet til brandsikkerhed i tunneler.

TUNPROTEC visuel identitet - Wacky Studio

Den visuelle storytelling er tiltalende og ægte i fortællingen om dedikering til sikkerhed.

Vores tilgang

Vi ønskede at skabe en visuel identitet, som udviklede sig rundt om grundprincipperne i TUNPROTEC. Et produkt med en visuel fortælling om, at godt håndværk skaber tryghed og redder liv, hvis katastrofen indtræffer.

TUNPROTEC blev differentieret fra konkurrenterne i branchen, via en unik farvepalette, udforskningen af en stærkt, men beskedent, typografi, et selvstændigt logo-mærke, med en slagkraftig appel og en tydelig historie.

Den visuel identitet omfatter logo, website, print materiale og fotografering.

TUNPROTEC visuel identitet - Wacky Studio
TUNPROTEC visuel identitet - Wacky Studio
TUNPROTEC visuel identitet - Wacky Studio

Vores løsning

Vi startede med, at udvikle et mærke bestående af en flamme og designede herefter et organisk system rundt om, som kunne skalere med elementet. Vi valgte en enkelt men beskeden typografi, som kunne bruges på tværs af alle platforme. Den dominerende farve, Intensiv Orange, formede grundstenen i farvepaletten.

Vi skabte et enkelt og rent visuelt udtryk, som afspejler TUNPROTEC, som det innovative og sikre brandslukningsprodukt, til tunneler.

Websitet er udviklet med enkle interaktioner og rene design elementer, som er på linje med den kaliber af løsninger, der bliver leveret af TUNPROTEC.

TUNPROTEC visuel identitet - Wacky Studio

Vores konklusion

TUNPROTEC har fået et stærk og slagkræftigt visuelt udtryk, som skal være med til, at etablere løsningen som førende på markedet. Ved at kombinere det rene og enkle, signaleres der et klar budskab og fokus holdes på elementerne i TUNPROTEC løsningerne.

Websitet er enkelt og tilgængeligheden i top, uden de store udsving i det grafiske udtryk. Kombinationen af typografi og farver, sætter indholdet i scene, minimerer støj og hjælper brugeren igennem oplevelsen på elegant vis.

VID Fire-Kill har fået en visuel stærk og slagkræftig identitet til TUNPROTEC, hvor man er tro mod produkterne og arbejdet, som ligger bagved.

Projekt Partners

Vi samarbejdede med

Ekspertise brugt

  • Branding
  • Design strategi
  • User interface design
  • User experience design
  • Logo design
  • Laravel & VueJS baseret website